سه‌شنبه, 1 بهمن 1398
     ۱۳۹۸/۱۰/۱۵
برگزاری چهارمین جلسه ستاد توزیع دارو استان

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو چهارمین جلسه ستاد توزیع دارو استان البرز روز یکشنبه مورخ 98/10/15 در سالن فارابی دانشگاه علوم پزشکی البرز با حضور معاون عذا و دارو ،مدیر امور دارویی ، ریاست انجمن صنعت پخش ، ریاست انجمن داروسازان البرز و نمایندگان سازمان های بیمه گر تشکیل گردید. در ابتدای جلسه دکتر پوررستمی معاون غذا و دارو دانشگاه ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در خصوص مسائل و مشکلات دارویی استان نکاتی را عنوان نمودند . در ادامه خانم دکتر احمدی مدیرامور دارویی دانشگاه ضمن تأکید بر عضویت کلیه شرکت ها در انجمن صنعت پخش استان ،لزوم همکاری و هماهنگی مستمر شرکت های دارویی با معاونت غذا و دارو را مطرح نمودند . به دنبال بحث و تبادل نظر با سایر اعضا حاضر در جلسه مصوباتی جهت پیگیری و اجرائی نمودن تصویب گردید.

V5.4.0.0