چهارشنبه, 22 مرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۵/۰۴
پیام تسلیت معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی البرز به مناسبت درگذشت یكی دیگر از مدافعان سلامت بر اثر ابتلا به كرونا در استان
دکتر کیومرث پور رستمی در پیامی، درگذشت دکتر نجفی موسس داروخانه شبانه روزی دکتر نجفی را تسلیت گفت.

متن پیام به این شرح است:

وطن نامی که همواره باعث فخر و غرور است  سرای نام آوران، قهرمانان ، پهلوانان و از خود گذشتگان در تمامی عرصه ها . کشوری که در هر زمان جهادگران، ایثارگران و متخصصان زیادی را در خود پرورش داده از دلاوران  هشت سال جنگ تحمیلی و دفاع از حرمین مطهر تا متخصصین جبهه دفاع از سلامت

و این بار ایران عزیزمان صحنه نمایش ایثار، از خود گذشتگی و دلاوری سفیدپوشانی است که با شنیدن صدای نیاز هموطنان و همشهریان خود عاشقانه به سوی گذشت، همدلی و کمک به همنوعانشان شتافتند. تا بار دیگر تصویر زیبای مجاهدت و شهادت در لباس سلامت جلوه گر شده باشد.

اینجانب با نهایت تاسف و تاثر ، شهادت  جناب آقای دکتر نجفی دکتر داروساز و موسس داروخانه شبانه روزی دکتر نجفی که در راه خدمت رسانی به مردم، در اثر ابتلا به بیماری منحوس کرونا جان به جان آفرین تسلیم کرد را به خانواده محترم آن شهید گرانقدر ، جامعه ی مدافعان سلامت و عموم مردم استان البرز تسلیت  عرض مینماییم و از ذات باری تعالی برای آن عزیز سفر کرده ، غفران واسعه ی الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواستاریم.

دکتر کیومرث پور رستمی - معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی البرز

V5.4.0.0