سه‌شنبه, 5 مرداد 1400
     ۱۳۹۹/۰۵/۰۹
بازدید های دوره ای از واحدهای تولیدكننده اقلام حفاظتی و بررسی مشكلات تولیدكنندگان این صنف توسط مدیریت و كارشناسان تجهیزات پزشكی معاونت غذا و دارو البرز

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو –

در روز پنج شنبه مورخ 99/05/09 و در راستای نظارت بر واحدهای تولیدکننده اقلام حفاظتی و بررسی مشکلات تولیدکنندگان استان، مهندس نوید حسنی مدیر تجهیزات پزشکی و مهندس دیبائی مسئول تامین اقلام حفاظتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان البرز ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی از شرکت پالایه گستر سیمرغ ایرانیان تولید کننده انواع ماسک N95 و صنعتی (ماسک ترمه) بازدید بعمل آوردند.

این بازدید براساس برنامه ایست که با توجه به شروع موج دوم ویروس کرونا و افزایش نیاز مراکز درمانی و مردم شریف استان به اقلام حفاظتی و همچنین مصوبه 28/04/99 کمیته کرونا کشور، سبب شد تا مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه برنامه ای جامع، جهت نظارت، کنترل قیمت ها و بررسی مشکلات تولیدکنندگان و توزیع کنندگان (داروخانه ها) اقلام حفاظتی استان تدوین و در دستور کار خود قرار دادند. بر این اساس کارشناسان تجهیزات پزشکی معاونت غذا و داور دانشگاه علوم پزشکی البرز طی هفته گذشته از 15 داروخانه و 7 واحد تولیدی بازدید بعمل آوردند.

در این بازدید در مورد موانع و مشکلات واحد های تولید و توزیع اقلام محافظتی بحث و گفتگو انجام شد و مقرر گردید با همکاری دکتر شیرمحمدی مدیر شرکت پالایه گستر سیمرغ ایرانیان تامین و توزیع انواع ماسک N95 مانند گذشته با قیمت مصوب و بطور منظم و بی وقفه ادامه یابد. شایان ذکر است این شرکت از ابتدای شیوع ویروس کویید 19 با تمام مشکلات و موانع موجود همگام با معاونت غذا و دارو در تولید و تامین نیاز استان و کشور فعالیت کرده و تاکنون در تامین این اقلام نقش مهم و بسزایی داشته است.

مهندس حسنی در گفتگو با واحد خبر گفت: با تدابیر و اقدامات انجام شده در مجموعه معاونت غذا و دارو  ماسک مورد نیاز استان در انبار استراتژیکتامین شده و از نظر کمبود برای استفاده در مراکز درمانی و شرایط بحرانی هیچ کمبودی در استان نداریم و با نظارت های انجام شده ترتیبی اتخاذ شده تا انواع ماسک های تولیدی شرکت های مورد تایید این مدیریت به سهولت و با قیمت مصوب در اختیار مردم عزیز استان قرار گیرد.

در پایان از مدیریت و پرسنل این واحد تولیدی به پاس تلاش شبانه روزی برای تولید و تامین ماسک مورد نیاز کشور بطور رسمی تقدیر و تشکر بعمل آمد.