سه‌شنبه, 24 فروردين 1400
     ۱۳۹۹/۱۲/۲۷
پیام تبریك معاون غذا و دارو دانشگاه به مناسبت اعیاد شعبانیه و فرا رسیدن نوروز باستانی 1400

دکتر نفیسه خسروی ، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی البرز، ضمن تقدیر و تشکر از یکایک همکاران شاغل در این معاونت طی پیامی فرارسیدن اعیاد شعبانیه و همزمانی آن با عید نوروز باستانی 1400 را تبریک و تهنیت گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، متن پیام ایشان بدین شرح است :

ماندگاری نام وخاطره انسانها در هر عرصه ای به میزان تأثیرگذاری آنها در جامعه خویش بستگی دارد و بی شک آنچه راه نیل به هدفی مشترک را هموار میسازد، حضور همکاران دلسوز و سخت کوشی است که با همه وجود اندیشه و توان خویش را در راه تحقق اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بکار بسته و از هیچ کوششی دریغ نکرده اند.

لذا ضمن ادای احترام به پیشگاه شهدای عالی مقام مدافع سلامت لازم میدانم از تمام همکاران گرانقدر در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز صمیمانه تقدیر و تشکر نمایم.

همچنین فرارسیدن اعیاد شعبانیه، ولادت سید و سالار شهیدان امام حسین علیه السلام ، یار باوفای ایشان حضرت ابوالفضل عباس علیه السلام و همچنین امام سجاد علیه السلام و این تقارن خاص و به یاد ماندنی با عید نوروز باستانی 1400 را تبریک گفته ؛ توفیق روزافزون تمام ملت شریف ایران را در تمام عرصه های زندگی خواهانم؛ امید آنکه در سایه الطاف ایزد منان سلامتی ، سرافرازی و سر بلندی قرین راه باشد.

دکتر نفیسه خسروی  - معاون غذا و دارو دانشگاه