سه‌شنبه, 24 فروردين 1400
     ۱۴۰۰/۰۱/۱۶
بررسی زیرساختهای ساختمان معاونت غذا و دارو برای راه اندازی میز خدمت ، آزمایشگاه كنترل غذا و دارو و داروخانه آموزشی

به گزارش روابط عمومی معاونت عذا و دارو –

جلسه بررسی زیرساخت های ساختمان معاونت غذا و دارو البرز با هدف راه اندازی میز خدمت ، آزمایشگاه کنترل غذا و دارو و داروخانه آموزشی با حضور دکتر نفیسه خسروی معاون غذا و دارو البرز و مدیران این مجموعه و مهندس مرادی نماینده دفتر فنی دانشگاه در روز دوشنبه مورخ 1400/1/16 برگزار و محل استقرار آن ها در ساختمان این معاونت مشخص و جانمایی شد.

در این نشست اولویت ها، چالش ها و موانع موجود مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد پس از بررسی و انجام کارشناسی های فنی، فضای مناسب برای راه اندازی میز خدمت با هدف رفاه حال مراجعه کنندگان و همچنین راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو و داروخانه آموزشی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی البرز در نظر گرفته شود و پس از طی تشریفات لازم و قانونی در سریع ترین زمان ممکن اجرایی گردد.