سه‌شنبه, 5 مرداد 1400
     ۱۴۰۰/۰۴/۲۸
معاون غذا و دارو دانشگاه فرا رسیدن عید سعید قربان را تبریک گفت.
دكتر نفیسه خسروی ، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی البرز، در پیامی روز نهم ذی الحجه، روز پر فضیلت و معنوی عرفه و روز دهم ذی الحجه عید سعید قربان را تبریك گفت

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو ، متن پیام دکتر خسروی به شرح زیر می باشد :

به نام خداوند بخشنده و مهربان

" لبیک اللهم لبیک ، لبیک لا شریک لک لبیک ، انّ  الحمد و النعمة لک و الملک ، لا شریک لک لبیک"

عید قربان، عید شکوفا شدن روح ایثار و نشان دادن میزان عشق و قرب به منبع لایزال الهی و تقواست. عید قربان ،  عيد برآمدن روزي نو و انساني نو از خاکسترهاي خويشتن خويش و نزديک شدن دلها به معبود است روز ثبوت و اثبات عشق و تسليم ، روزي است كه انسان در برابرمعشوق، هيچ بودنش را مي پذيرد؛ خود و همه چيز زا فداي او مي كند و « تعبّد» را كه نتيجه عرفان، شهود و ديدن يار است به معرض ديد مي گذارد.

اینجانب ضمن قدردانی از تلاش های همکاران ارجمند این معاونت همگام با سایر کارکنان دانشگاه علوم پزشکی البرز در مبارزه شبانه روزی با ویروس منحوس کویید19 و درخواست رعایت پروتکل های بهداشتی در ایام پیش رو به نوبه خود عید سعيد قربان، جشن شکوفایی ایمان و یقین را به هموطنان عزیز و مردم شریف استان البرز به ویژه همکاران گرامی در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز تبریک می گویم و از پیشگاه با عظمت پروردگار بی همتا، سعادت، سلامتی و رستگاری را برای همگان و اقتدار و سربلندی روزافزون را برای ایران عزیز اسلامی در سایه وحدت و برادری، مسئلت دارم.

دکتر نفیسه خسروی

معاون غذا و دارو دانشگاه