جمعه, 12 آذر 1400
  • ساعت : ۱۱:۱۵:۵۳
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۸/۳۰ 
  • کد خبر : ۹۰۱۷۱
دومین جلسه آموزشی تشخیص اولیه و غربالگری تقلبات و فساد در مواد غذایی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو البرز

دومین جلسه آموزشی دوره تشخیص اولیه و غربالگری تقلبات و فساد در مواد غذایی با حضور دکتر پور جعفر عضو محترم هیات علمی مرکز تحقیقات پروبیوتیک دانشگاه علوم پزشکی البرز در روز یکشنبه مورخ 30 آبان 1400 از ساعت 9 الی 11 ویژه کارشناسان و همکاران معاونت غذا و دارو در محل سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.0.9.0
    V6.0.9.0