جمعه, 12 آذر 1400
     ۱۴۰۰/۰۹/۰۲
دکتر نفیسه خسروی: " روند بازدید از داروخانه های مراکز درمانی ، با هدف رفع موانع و مشکلات موجود اجرای طرح پرونده الکترونیک سلامت دانشگاه با هدف ارائه خدمات مطلوب به بیماران تا اجرای کامل ادامه خواهد داشت"
معاون غذا و دارو در راستای ارزیابی وضعیت اجرای طرح پرونده الكترونیك سلامت از بیمارستان امام حسین علیه السلام بازدید كرد.
در این بازدید عملکرد بیمارستان امام حسین علیه السلام در راستای اجرایی سازی پروژه پرونده الکترونیک سلامت، شرایط بستر نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در سامانه HIS مورد ارزیابی قرار گرفت

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو

با توجه به اهمیت اجرایی شدن پرونده الکترونیک سلامت و با هدف پیگیری مصوبات بازدید قبلی از بیمارستان آموزشی و درمانی امام حسین علیه السلام دکتر نفیسه خسروی معاون غذا و دارو ، دکتر پالش سرپرست حوزه ریاست دانشگاه ، مهندس عظیم زاده مدیر آمار و فناوری اطلاعات و دبیر ستاد اجرایی پرونده الکترونیک سلامت دانشگاه به همراه مدیر اقتصاد درمان معاونت درمان و کارشناسان مسئول اجرای طرح پرونده الکترونیک سلامت برای بار دوم و با هدف بررسی میدانی وضعیت پیاده سازی پروژه نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک از این بیمارستان بازدید کردند.

در این بازدید که با حضور رئیس بیمارستان انجام شد، عملکرد بیمارستان در راستای اجرایی سازی پروژه پرونده الکترونیک سلامت، شرایط بستر نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در HIS و درگاه دیتاس مورد ارزیابی قرار گرفت.

در همین راستا معاون غذا و دارو تاکید کرد: روند بازدید از داروخانه های مراکز درمانی ، با هدف رفع موانع و مشکلات موجود اجرای طرح فوق با هدف ارائه خدمات مطلوب به بیماران تا اجرای کامل ادامه خواهد داشت.

لازم به ذکر است با توجه به مصوبات قانون درمورد حذف دفترچه های درمانی کاغذی و الکترونیکی شدن روند پذیرش، ویزیت و نسخه نویسی برای بیماران ، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی البرز با همکاری مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه طی برگزاری جلسات متعدد با شرکت های بیمه و مراکز درمانی ضمن فراهم کردن کلیه بسترها و زیرساختهای مورد نیاز تلاش کرده اند تا روند انجام خدمات رسانی مطلوب به بیماران با کمترین مشکلی اجرایی شود/.

6.0.9.0
    V6.0.9.0