دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

معاونت غذا و دارو

emam
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
06 شهریور 1405 English
bg
  • 1402/11/07 - 08:05
  • - تعداد بازدید: 7
  • - تعداد بازدیدکننده: 7
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
اخبار

جلسه هماهنگی دانشگاه با شركت شهرك های صنعتی استان البرز برگزار شد


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی البرز این جلسه با حضور آقای دکتر کریم ریاست و معاونین غذا و دارو، تحقیقات و فناوری دانشگاه، مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو>و مهندس فرشی - >مدیرعامل - >و معاونین شرکت شهرک های صنعتی الرز برگزار شد.



در این نشست طرفین ضمن ارائه توانمندی های موجود و اعلام عزم جدی در برقراری ارتباط بیشتر و موثر تر دانشگاه با صنعت،بر ادامه روند همکاری در قالب انجام پروژه های مشترک تایید نمودند.



همچنین با توجه به قرار داشتن در سال رونق تولید و به منظورحمایت از تولید داخلی، مقرر شد کمیته های کارشناس جهت همکاری های بعدی و در نهایت رفع موارد تولید و کسب و کار تشکیل می گردد.



دکتر> کریم> در پایان این جلسه >ابراز امیدواری کرد : >خروجی اینگونه جلسات، >منتج به یک نتیجه عملیاتی باشد.>

وی افزود : اعتقاد دارم که ارتباط قوی بین علم و صنعت در زمینه های مختلف، موجب بهره گیری این دو بخش از یکدیگر خواهد شد.





  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 317650
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: