دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

معاونت غذا و دارو

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
22 مهر 1404 سایت قدیم English
bg

ثبت اطلاعات شاغلین سال 1403

تکمیل اطلاعات واحدهای تولیدی

فرم های سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی ( ISO22000 - HACCP )

مدارک مورد نیاز جهت صدور یا تمدید مجوز فعالیت شرکت های آموزشی

نشان ایمنی و سلامت

الزامات فاصله گذاری اجتماعی در راستای مبارزه با کرونا ویروس


فرم های مرتبط با سامانه TTAC

فرم درخواست تغییر اطلاعات اشخاص حقیقی و حقوقی در سامانهTTAC

فرم های صدور/تمدید/ اصلاح مسؤولین فنی

 چارت مسؤولین فنی حوزه غذایی

درخواست صدور پروانه مسؤولین فنی 1404 جدید

فرم درخواست جانشین مسؤولین فنی

شرح وظایف پروانه مسئوول فنی غذایی آشامیدنی-واردات

شرح وظایف پروانه مسئوول فنی غذایی آشامیدنی- تولیدی

پروانه بهره برداری (صرفا جهت انبار ها و مراکز پخش و کترینگ ها)

چک لیست ارزیابی برنامه های پیشنیازی حفظ ایمنی و سلامت غذا در واحد های تولیدی

پروانه ساخت(کارخانه/ کارگاه)

پروانه ظرفیت خالی ( تولید قراردادی )

گواهی بهداشت صادرات کالا

صادرات محصولات کشاورزی

گواهی فروش آزاد

ضوابط فنی و بهداشتی مشاغل خانگی

فرم گزارش ماهانه خوداظهاری مسئولین فنی واحد های تولیدی غذایی و آشامیدنی

فرم ها

لیست اخبار صفحه :1

    تغییر اندازه فونت:

    تغییر فاصله بین کلمات:

    تغییر فاصله بین خطوط:

    تغییر نوع موس:

    تغییر نوع موس:

    تغییر رنگ ها:

    رنگ اصلی:

    رنگ دوم:

    رنگ سوم: