
اهداف
- نظارت و توسعه سلامت و ایمنی مواد غذایی و آشامیدنی تولید شده در کشور و محصولات وارداتی و صادراتی
- پایبندی کامل به فرایندهای اداری و قانون مداری و برنامه ریزی جهت ارتقاء سازمانی حوزه های غذا در کشور و نظارت بر عملکرد حوزه غذا در دانشگاههای علوم پزشکی ارتقاء سطح آگاهی عمومی در زمینه استفاده از مواد غذایی و آشامیدنی
- مهندسی نوین در زمینه نظام اطلاعاتی و آماری و ایجاد پایگاههای اطلاعاتی صنایع غذایی آشامیدنی و سامانه شناسایی و ردیابی کالاهای وارداتی
- افزایش واگذاری خدمات از طریق ارتقاء توانمندی دانشگاههای علوم پزشکی کشور
- ارتقاء کیفی و کمی خدمات از طریق برگزاری دوره های آموزشی مستمر و مؤثر برای کارکنان اداره کل و دانشگاههای علوم پزشکی کشور
- تکریم ارباب رجوع و تلاش مستمر در جهت افزایش رضایت مشتریان
مسئولیت ها
- تدوین ضوابط، دستورالعمل ها، راهنماها و سند ملی در خصوص شاخص های ایمنی و تغذیه ای
- تعیین مخاطرات و ارزیابی ریسک فرآورده های غذایی و آشامیدنی
- صدور، تمدید و اصلاح مجوز ها و پروانه های بهداشتی مواد و فراورده های غذایی و آشامیدنی تولید داخل
- ثبت منبع، صدور، تمدید و اصلاح پروانه های بهداشتی برای مواد و فراورده های وارداتی
- صدور مجوز گشایش، ترخیص و مصرف فرآورده های فرآیند شده وارداتی
- بازرسی، نظارت، ممیزی و پایش مخاطرات ایمنی در واحدهای تولیدی
- صدور و تمدید مجوز سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی (ISO22000وHACCP)
- صدور و تمدید گواهی تائید صلاحیت و مجوز فعالیت برای شرکت های بازرسی و صدور گواهی بین المللی(CB)
- اعطاء نشان ایمنی و سلامت به محصولات غذایی
- رتبه بندی واحدهای تولیدی بر اساس الزامات برنامه های پیشنیازی(PRPs)
- برنامه ریزی و اجرای برنامه پایش محصولات غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه
- ارزیابی و نظارت بر برچسب گذاری تغذیه ای و اطلاع رسانی به مصرف کننده
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: