
تاریخچه
معرفی اداره کل امور فرآورده های آرایشی و بهداشتی
- اداره کل نظارت و ارزیابی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با تصویب قانون مربوطه در تیر ماه سال 1346 و متمم آن در سال 1347 تشکیل گردید، در سال 1391 اداره کل امور فرآورده های آرایشی و بهداشتی از اداره کل فرآورده های خوراکی و آشامیدنی منفک و درسال 1392 مجددا در آن ادغام شد، در دی ماه سال 1396 به دلیل افزایش تنوع و تعداد فرآورده ها، یکبار دیگر اداره کل امور فرآورده های آرایشی و بهداشتی مستقل شد.
- رسالت اصلی این اداره کل، ارتقاء ایمنی و سلامت فرآورده های آرایشی و بهداشتی می باشد؛ همچنین در برنامه ریزی های اجرایی و عملیاتی، این اداره کل ماموریت های اجرایی خود را بر پایه سیاست ها و قوانین بالادستی ازجمله برنامه پنج ساله ششم توسعه، سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری و اولویت های ابلاغی رئیس جمهور هدف گذاری نموده است. با توجه به سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم افزایش تولیدات داخل کشور و کاهش وابستگی به کشورهای محدود و خاص، همواره حمایت از تولید داخل و انتقال دانش فنی و تکنولوژی به داخل کشور جزو برنامه های مهم و اساسی این اداره کل بوده است.
- همچنین با توجه به محدودیت هایی که بر سر واردات فرآورده ها، تولیدات داخلی و تولید قراردادی رونق ویژه ای را تجربه کرده اند، به عبارتی تعداد زیادی از شرکت های وارد کننده به سمت تولید در داخل کشور سوق داده شده اند.
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: