
دستورالعمل های TTAC
- ثبت درخواست پروانه منبع غذا و آشامیدنی
- ثبت نام شرکت
- راهنمای استفاده از TTAC
- راهنمای ثبت درخواست پروانه منبع داخلی (تاسیس و بهره برداری) غذایی و آشامیدنی
- راهنمای استعلام مسئولین فنی
- راهنمای ثبت نام کارخانه و کارتابل صاحب کارخانه
- دستورالعمل رسیدگی به تخلفات سامانه TTAC (مهم )
یکسان سازی عناوین پروانه های ساخت
- گروه نوشیدنی ها
- گروه فرآورده های آردی
- گروه فرآورده های لبنی
- گروه شیرینی و شکلات
- گروه طعم دهنده ها
- گروه نگهدارنده ها
- گروه فرآورده های گوشتی
- گروه کف زداها
- بسته بندی
- فرآورده های کشاورزی
آیین نامه ها و دستور العمل های واحدهای تولیدی مواد غذایی آشامیدنی
- بخشنامه تولید روغن
- چارت مسئول فنی
- سموم آفات نباتی غیر مجاز و حد مجاز باقی مانده سموم
- لیست طبقات علایم تجاری
- بخشنامه بسته بندی مواد فله
- بخشنامه کمیته سیستمهای مدیریت ایمنی
- مکمل های رژیمی و غذایی و ورزشی
- دستورالعمل اجرایی صدور مجوز استفاده از ظرفیت های خالی کارخانه ها
- ضوابط برچسب گذاری مواد خوراکی و آشامیدنی
- دستورالعمل اجرایی نحوه صدور ، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی ساخت فرآورده های خوراکی ، آشامیدنی
- دستورالعمل و راهنمای درج نشانگر رنگی تغذیه ای
- دستورالعمل محصولات مشمول اخذ اختیاری و اجباری گواهی حلال
- دستورالعمل اجرایی بررسی و ارزیابی علامت تجاری برای فرآورده و مواد اولیه غذایی، آشامیدنی و بسته بندی - تولید داخل و وارداتی
- دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه بهداشتی تولید قراردادی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی
- ضابطه ساندویچ های سرد آماده مصرف
- دستورالعمل نحوه بررسی و صدور و تمدید مجوزهای بهداشتی محصولات ارگانیک
ضوابط و آیین نامه ها
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آبمیوه، نکتار، نوشابه میوه ای بدون گاز، شربت و کنسانتره
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع اسانس، عرقیات و عصاره های گیاهی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده قند و شکر
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذایی فرایند شده
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده خاک رنگبر (بنتونیت) در فرایند تصفیه روغن های خوراکی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده شیر و فراورده های لبنی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای فراوری پسته
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی خام گیاهی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع شکلات و فراورده های کاکائویی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده های تخم مرغ
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آدامس
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای مواد غذایی، آشامیدنی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراوده های گوشتی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خشکبار
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نمک طعام
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده و مصرف کننده ظروف پلیمری به منظور بسته بندی روغن های خوراکی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سبزی های تازه، خشک و منجمد
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع تافی و آبنبات
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های یخی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده های آردی به غیر از محصولات پاستا
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ژلاتین خوراکی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده حلوا ارده
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده های کنسروی گوشتی و غیر گوشتی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خمیر (پاستا)
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی
- دستورالعمل صدور شناسه نظارت کارگاهی واحدهای تولید و بسته بندی مواد و فراورده های غذایی،آشامیدنی
- ضوابط فنی و بهداشتی واحد های تولید کننده یخ خوراکی
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع غذا های آماده و نیمه آماده
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سرکه
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آرد غلات و حبوبات
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های شیری پروبیوتیک
- ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده های سیب زمینی و غلات
- ضوابط و مقررات مربوط به غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی
- دستورالعمل اجرایی نحوه صدور پروانه بهداشتی ساخت(استفاده از ظرفیت خالی)
- دستورالعمل صدور شناسه نظارت کارگاهی/نانوایی ها
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده آب های بسته بندی شده
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده پوشش ها و درزگیرهای پلیمری مورد مصرف جهت بسته بندی های فلزی در تماس با غذا
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یا فرموله کننده و بسته بندی کننده انواع رنگ های مجاز خوراکی
- حداقل ضوابط تولید و بهره برداری ظروف نچسب
- حداقل ضوابط بهداشتی کترینگ
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده میوه های فرآوری شده و لواشک
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نوشیدنی مالت
- حداقل ضوابط فنی و بهداشتی سیلو ها
- حداقل ضوابط و الزامات برنامه های پیشنیازی (PRPs)
- دستورالعمل اجرایی بررسی مدارک، ارزیابی و صدور/ تمدید مجوز فعالیت موسسات آموزشی حضوری و غیر حضوری (ویرایش آذر 1400)
- دستورالعمل حمایت از شرکت های دانش بنیان و هسته های فناور
صادرات و واردات
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: