
فرآیند های جاری مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی، آشامیدنی
- فرآیند پاسخ به استعلام سازمان صنعت، معدن و تجارت یا سازمان جهاد کشاورزی یا اتحادیه اصناف و یا سایر ارگان های متولی
- فرآیند ثبت منبع IRCدر سامانه ttac
- فرآیند صدور، اصلاح و تمدید پروانه بهره برداری(جدید)
- فرآیند صدور، تمدید و اصلاح پروانه ساخت کارخانجات تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی،ظروف وبسته بندی
- فرآیند صدور، اصلاح، تمدید شناسه نظارت کارگاهی و مشاغل خانگی(جدید)
- فرآیند صدور، تمدید و اصلاح پروانه ساخت سموم
- فرآیند رسیدگی به شکایات از مواد غذایی، آشامیدنی
- فرآیند کنترل محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه (PMS)
- فرآیند نظارت بر عملکرد انبارها و سردخانه ها
- فرآیند درخواست افزایش و تغییر اوزان و بسته بندی
- فرآیند درخواست افزایش نام تجاری(جدید)
- فرایند اعطای نشان ایمنی و سلامت
- فرآیند صدور گواهی حلال
- فرآیند تأیید صلاحیت مسؤول فنی در سامانه ttac
- فرآیند صدور گواهی بهداشت (صادرات)
- فرآیند ارزشیابی واحدهای تولیدی تحت پوشش (PRPS)
- فرآیند بازرسی و نظارت بر عملکرد واحدهای تولیدی
- فرآیند امحاء کالا
- فرآیند نظارت بر غنی سازی آرد خبازی با آهن و اسید فولیک
- فرآیند بررسی و صدور مجوز های FSMS (HACCP/ISO22000)
- فرآیند تعلیق و ابطال پروانه ساخت، تولید قراردادی و شناسه نظارت
- فرآیند پایش نمک و شکر و اسیدهای چرب ترانس
- فرآیند پایش مواد غذایی تراریخته وارداتی
- فرآیند نمونه برداری از محصولات کشاورزی در سطح عرضه
- فرآیند ارجاع پرونده تخلف واحدهای تولیدی به مراجع قضایی
- فرآیند صدور ، اصلاح ، تمدید شناسه نظارت کارگاهی(جدید)
- فرآیند صدور اصلاح و تمدید پروانه ساخت(جدید)
- فرآیند صدور گواهی بهداشت (صادرات)(جدید)
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس:
تغییر نوع موس:
تغییر رنگ ها:
رنگ اصلی:
رنگ دوم:
رنگ سوم: