اخبار معاونت
نشست هم اندیشی مسئولان سازمان غذا و دارو با صاحبان صنایع آرایشی و بهداشتی استان البرز
به گزارش روابط عمومی معاونت عذا و دارو –
صبح امروز نشست هم اندیشی تولیدکنندگان آرایشی و بهداشتی استان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی البرز به صورت حضوری با تعداد محدود و با رعایت پروتکل های بهداشتی و همچنین وبینار با حضور مسئولین سازمان غذا و دارو برگزار شد .
دکتر نفسیه خسروی معاون غذا و دارو دانشگاه گفت : هدف از برگزاری این نشست ها آشنایی بیشتر با چالش های صاحبان صنایع در استان است و همگرایی در جهت مانع زدایی برای رونق تولید خواهد بود.
وی خاطر نشان کرد : استان البرز با توجه به موقعیت صنعتی ، شرکت های دارویی ، غذایی و بهداشتی زیادی که دارد نیازمند توجه ویژه مسئولین کشوری است.
معاون غذاو داروی دانشگاه عنوان کرد شرایط کرونا و محدودیت ها موجود مشکلات زیادی را برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است و در یک سال گذشته تلاش معاونت غذا و داروی دانشگاه بر این بوده تا به صورت مجازی و حضوری با تولیدکنندگان و صنایع ارتباط داشته باشد و میزبان خوبی برای صاحبان صنایع باشیم تا دغدغه های آنان را بشنویم و به بهترین شکل به مراجع ذی صلاح در جهت رفع موانع و چالش اعلام کنیم.
_1.png)