اخبار معاونت
جلسه مشترك انجمن داروسازان با حضور معاون غذا و دارو البرز و مدیران این معاونت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو
جلسه مشترک انجمن داروسازان با حضور معاون غذا و دارو در روز چهارشنبه مورخ 99.10.3 در سالن جلسات معاونت غذا و دارو برگزار شد
در ابتدای جلسه دکتر کیومرث پوررستمی معاون غذا و دارو استان توضیحات مختصری درمورد اقدامات انجام شده در معاونت برای تامین و توزیع دارو در استان را ارائه نمود
در ادامه دکتر سیامک بقایی رئیس هیات مدیره انجمن داروسازان سوالاتی را درمورد شفاف سازی و نحوه انتخاب داروخانه های منتخب برای توزیع داروهای خاص مخصوصا انسولین قلمی ، چگونگی سهمیه بندی و اولویت تامین و توزیع آن ها همچنین فعالیت داروخانه های اینترنتی مطرح کرد.
دکتر امیر بقایی مدیر فرآورده های دارویی و بیولوژیک استان در پاسخ به موضوعات مطرح شده گفت: اینجانب در جایگاه حقوقی که قرار دارم با جدیت و در چارچوب قانون از داروخانه های استان حمایت خواهم کرد و مانع دخالت سایر نهاد ها در امور تخصصی آنها خواهد شد.
وی در خصوص فعالیت داروخانه اینترنتی اضافه کرد مشروط به اینکه داروخانه ای دارای مجوز قانونی باشد با ثبت آدرس اینترنتی می تواند نسبت به فروش فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل اقدام نماید ولی تبلیغ و فروش انواع دارو در فضای مجازی اکیدا ممنوع بوده و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
در ادامه در مورد فروش داروهای خاص در درمان بیماری کویید19 گفت: فروش هرگونه داروی خاص در کلیه داروخانه ها با توجه به دستورالعمل ها و قوانین وضع شده با توجه به شرایط بحرانی و با هدف جلوگیری از سرگردانی بیماران و مانع ایجاد بازار سیاه فروش این داروها ممنوع می باشد و فقط یک مرکز در استان و با رعایت ضوابط قانونی مجاز به فروش داروها می باشد.
دکتر امیر بقایی درخصوص ایستگاه های فروش محصولات ضدعفونی کننده در سطح استان گفت در این خصوص جلساتی با سایر نهاد های مربوطه برگزار شده که نتیجه آن به زودی اعلام و اقدامات لازم در این مورد اجرایی خواهد شد.
در پایان مهندس نوید حسنی مدیر تجهیزات و ملزومات پزشکی استان ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص تامین و صدور مجوز به واحد های تولیدی ماسک های بهداشتی گفت: با توجه به دستورلعمل صادره سازمان صمت فروش ماسک سه لایه بهداشتی در کلیه مراکز معتبر و داروخانه های با قیمت مصوب 1000 تومان مجاز می باشد و این مدیریت به صورت دائم واحد های تولید ماسک های بهداشتی را بازدید و کیفیت و استاندارد آن را مطابق با آخرین دستوراعلمل های ابلاغی مورد نظارت و پایش قرار خواهد داد .
_1.png)