دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

معاونت غذا و دارو

emam
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
10 شهریور 1405 English
bg
  • 1402/11/07 - 16:40
  • - تعداد بازدید: 12
  • - تعداد بازدیدکننده: 12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
اخبار

اولین كمیته تجویز و مصرف منطقی دارو

در روز چهارشنبه مورخ94/06/11 اولین کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو در سال94 با حضور جناب آقای دکتر درفشی ریاست محترم دانشگاه و آقای دکتر عزیزی معاونت محترم غذا و دارو و سایر اعضاء در محل سالن فارابی ستاد دانشگاه برگزار گردید. آقای دکتر درفشی برنامه ریزی کامل و دقیق در خصوص مصرف منطقی دارو و کنترل نسخ در یک برنامه کوتاه مدت را لازم دانستند. آقای دکتر عزیزی نیز ضمن ارائه گزارش عملکرد سال93 و فعالیت های انجام شده در خصوص مصرف آلبومین وivig در بیمارستان شهید باهنر کرج ، در خصوص>تجویز برخی داروهای خارج از فهرست>رسمی دارویی کشور ، لزوم به روز کردن اطلاعات پزشکان از طریق>همکاری سازمانهای بیمه گر>و نظام پزشکی مطالبی را عنوان نمودند. در ادامه سایر اعضای کمیته به بیان مسائل و نقطه نظرات خود پرداختند. ضمنا با توجه به ضرورت راه اندازی بخش مراقبت های دارویی مقرر گردید در بیمارستان شهید>باهنر>تحقیق مذکور با هدف اجرای برنامه های تجویز و منطقی>داروها راه اندازی گردد. با توجه به پتانسیل کمیته rud دانشگاه سایر اعضاء نیازها و برنامه های پیشنهادی خود را به منظور هم افزایی به معاونت غذا و دارو ارسال نمایند.

مصوبات:

1- تدوین برنامه عملیاتی جهت کاهش سرانه مصرف داروهای پرهزینه و یا افزایش بهره وری مصارف این دارو ها در استان

2- استفاده از تجارب سایر دانشگاهها و یا سازمان غذا و دارو و نیز استفاده از ظرفیت های موجود در دانشگاه در راستای تهیه دستورالعمل های مصرف داروهای پرهزینه و پرمصرف (10قلم)

3- برنامه ریزی و اجرای برنامه عملیاتی جهت کاهش فرآورده های تزریقی- آنتی بیوتیک ها و کورتیکواستروئیدها در نسخ پزشکان استان



>

>

>
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 317386
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: