دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

معاونت غذا و دارو

emam
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
08 شهریور 1405 English
bg
  • 1402/11/07 - 10:26
  • - تعداد بازدید: 7
  • - تعداد بازدیدکننده: 7
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
اخبار

پیام تبریك معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی البرز به مناسبت روز مهندس

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی البرز در پیامی فرا رسیدن پنجم اسفند ماه، روز مهندس را به جامعه مهندسان تبریک گفت.



به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی البرز،دکتر پرویزی> - معاون غذا و دارو دانشگاه - طی پیامی فرا رسیدن پنجم اسفند ماه، زادروز بزرگداشت دانشمند بزرگ ایرانی؛خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس را به جامعه مهندسان و بویژه مهندسان عزیز دانشگاه علوم پزشکی>البرز تبریک گفت.



متن پیام به این شرح است:



بسمه تعالی



پنجم اسفندماه، خجسته میلاد دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی، روز ملی مهندس نامگذاری شده است. بدون شک نامگذاری روز بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی به عنوان شخصیتی نمونه و الگو در مهندسی کهن ایران اسلامی، به نام روز مهندس، در راستای توجه به نقش والا و ارزشمند تلاشگران این عرصه می باشد.



از این رو برخود فرض دانسته تا این روز را به کلیه مهندسین زحمتکش دانشگاه تبریک و تهنیت عرض نموده و امید است با الهام ازفناوری های نوین وخلاقانه و همسو با رعایت مقررات مهندسی و اخلاق اسلامی و حرفه ای اندیشه و روش مهندسان ایرانی برای همگان همانند گذشته الگو قرار گیرد.





دکتر سعدا... پرویزی



معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی البرز


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 317816
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: