اخبار معاونت
حضور معاون غذا و دارو در محفل انس با قرآن كریم
از برگزیدگان دانشگاهی بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت تقدیر شد
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو و به نقل از روابط عمومی دانشگاه عصر روز بیست و هشتم فروردین ماه به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی مراسم تقدیر از برگزیدگان مرحله دانشگاهی بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت برگزار شد .
در ابتدای این مراسم دکتر مرتضی نظری معاون دانشجویی و فرهنگی ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات گفت : مایه ی افتخار ماست که حدود ۶۵۰ نفر از دانشگاه علوم پزشکی البرز در ۸۰۰ رشته در بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت شرکت نمودند و برخی افراد در چندین رشته متفاوت مشارکت داشته اند . خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی البرز از نظر تعداد شرکت کنندگان جزو ده دانشگاه برتر کشور بود و در این مرحله تعداد شرکت کنندگان افزایش ۲۵ درصدی داشته است .
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه عنوان نمود : خوشبختانه بسیاری از شرکت کنندگان از دانشگاه ما به مرحله کشوری راه پیدا کردند که امیدواریم در ان مرحله نیز شاهد درخشش آنان باشیم . امروز در این مراسم از تلاوت قرآن توسط قاری بین المللی آقای مهدی فروغی بهره مند خواهیم شد و برنامه های متنوعی تدارک دیده شده است . امیدوارم همه عزیزان در پناه قرآن باشند .
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا دکتر مطهری پور مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات بیان نمود امیدوارم همه ما از فیوضات ماه بهار قرآن بهره مند شویم . انس و الفت و دلدادگی افراد در دانشگاه علوم پزشکی مایه افتخار ماست . قرآن نور هدایت بشریت است و انسان را به آرامش و ساحل نجات می رساند .
وی در ادامه به این حدیث از نبی مکرم اسلام (ص) اشاره نمود که می فرمایند قرآن سفره ضیافت خداوند است و تا می توانید، از آن توشه بگیرید». شرط ورود به این سفره الهی انس با قرآن است و برگزاری محافل قرآنی فرصتی است تا افراد با قرآن بیشتر مانوس شوند . نگاه کردن به قرآن و شنیدن آیات الهی زنگار را از روح انسان میزداید . انسان با تلاوت قرآن نردبان معنویت را طی می کند .
حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا دکتر مطهری پور گفت : امام صادق (ع) می فرمایند «هر چیزی زینت و آرایشی دارد و زینت قرآن هم با صوت زیبا خواندن است . » شرط انس با قرآن تهذیب نفس می باشد . وجود فرد باید مانند آینه ای باشد که قرآن بر ان نقش می بندد . امیدوارم خداوند زندگی ما را با قرآن نورانی نماید و بتوانیم از برکات قرآن بهره مند شویم .
در پایان این برنامه دکتر شهرام صیادی رئیس دانشگاه گفت : استقبال گسترده اعضای هیات علمی ، کارکنان و دانشجویان از این مسابقات و محافل قرآنی مایه افتخار و خشنودی ما می باشد . پیامبر گرامی اسلام (ص) می فرمایند « هنگامی که فتنه ها چون پاره‌های شب تار شما را در خود پیچید، به قرآن روی بیاورید.» افراد هنگامی که با قرآن مانوس شوند می توانند به درستی روشن گری کنند و راه درست را پیدا کنند . ۲۱ فروردین ماه سالروز شهادت امیر سپهبد علی صیاد شیرازی می باشد . وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، سال ۱۳۵۸ در کردستان، به فرماندهی عملیات شمال غرب کشور برگزیده شد و در نبردهای کردستان نقش مهمی ایفا نمود. زندگی نامه ایشان پر از نکات آموزنده برای همه ما می باشد تا پای آرمان ها و اعتقادات مان ایستادگی کنیم .
وی در ادامه به این سخن از مقام معظم رهبری اشاره نمود که می فرمایند : هر روز حتماً قرآن بخوانید. حالا نمیگویم روزی مثلاً فرض کنید نیم جزء یا یک حزب بخوانید؛ [حتّی] روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در طول سال روزی نباشد که شما قرآن را باز نکنید و قرآن را تلاوت نکنید.
دکتر صیادی در پایان عنوان نمود : قرآن موجب صفای دل می شود . همه ما باید سعی کنیم آموزه های قرآن را در زندگی خویش عملیاتی کنیم.
_1.png)