دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

معاونت غذا و دارو

emam
اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
01 شهریور 1405 English
bg

آشنایی با تجهیزات پزشکی مصرفی 

  • 1405/01/08 - 12:33
  • - تعداد بازدید: 45
  • - تعداد بازدیدکننده: 42
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دانشگاه علوم پزشکی البرز در خط مقدم خدمت؛ از پایداری در بحران پیش‌رو تا تقویت جبهه سلامت

به گزارش روابط عمومی، نخستین نشست هیات‌ رئیسه دانشگاه علوم پزشکی البرز در سال ۱۴۰۵، روز شنبه ۸ فروردین‌ماه به ریاست دکتر شهرام صیادی و با حضور اعضای هیات رئیسه در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

 

در ابتدای این نشست که از ساعت ۹ آغاز و تا ۱۲ ظهر ادامه داشت  ضمن آرزوی پیروزی برای جبهه مقاومت و سپاه اسلام در بحران جاری، از ایثارگری و حضور فعال تمامی اعضای تیم سلامت که در شرایط حساس کنونی پای کار نظام سلامت ایستاده‌اند، قدردانی شد. 

 

تداوم خدمات در ایام نوروز و شرایط ویژه کشور:

دکتر صیادی با اشاره به مسئولیت خطیر مجموعه در ارائه خدمات بی‌وقفه در شرایط بحرانی، تاکید کرد: «بازدیدهای میدانی مستمر مدیران، نه تنها باعث شناسایی سریع چالش‌ها و رفع موانع عملیاتی می‌شود، بلکه عامل اصلی تقویت روحیه کادر درمان در خط مقدم خدمت‌رسانی است.»

 

بر اساس گزارش معاونت‌های درمان، بهداشت و اورژانس ۱۱۵، در ایام نوروز و با وجود شرایط ویژه کشور، هیچ خدمتی تعطیل نشده و تمامی مراکز درمانی، بیمارستان‌ها، مراکز خدمات جامع سلامت، آزمایشگاه‌های تخصصی سل و مراکز مراقبت هاری و... به‌طور کامل فعال و در حال خدمت‌رسانی هستند.

 

مدیریت پایداری انرژی و صیانت از نیروی انسانی:

در ادامه نشست، تدابیر لازم برای ارتقای تاب‌آوری سیستم بهداشت و درمان در مواجهه با بحران انرژی بررسی شد. همچنین بر صیانت از همکاران، به‌ویژه بانوان شاغل و مدیریت هوشمند حضور پرسنل تأکید شد؛ به گونه‌ای که ضمن حفظ توان نیروها، خللی در ارائه خدمات به مردم ایجاد نشود.

 

توسعه زیرساخت‌ها و فراخوان نیروهای داوطلب:

ریاست دانشگاه با تأکید بر لزوم سازماندهی نیروهای داوطلب و گروه‌های جهادی برای استفاده در شرایط اضطراری، دستور راه‎‌اندازی بیمارستان کمالشهر تا پایان فروردین‌ماه جاری را صادر کرد. همچنین موضوعاتی نظیر اطلاع‌رسانی آغاز کلاس‌های دانشگاه، ارائه مشاوره‌های روان‌شناختی به دانشجویان و بررسی وضعیت مطلوب پدافند غیرعامل مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

نظام تشویق و تقدیر از مدافعان سلامت:

دکتر صیادی در پایان این نشست، ضمن دستور برای برقراری سازوکار ویژه تقدیر از همکارانی که در این شرایط سخت در کنار مردم ایستاده‌اند، خاطرنشان کرد: «باید میان پرسنل متعهد و ایثارگر با کسانی که در انجام وظایف خود کوتاهی کرده یا ترک خدمت داشته‌اند، تفاوت‌های تشویقی و مدیریتی ملموسی اعمال شود.»

 

وی بر برگزاری منظم جلسات هماهنگی هیئت‌رئیسه و استمرار نظارت‌های میدانی برای شناسایی نقاط ضعف و دلگرمی پرسنل عملیاتی تاکید کرد.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 348820
کلمات کلیدی
ادمین معاونت غذا و دارو
خبرنگار

ادمین معاونت غذا و دارو

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: