اخبار
همایش ملی اعطای نشان ایمنی و سلامت
روز گذشته به همت سازمان غذا و دارو>همایش ملی اعطای نشان ایمنی سلامت غذایی کشور در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد. طی این مراسم آقای دکتر هاشمی وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی ضمن تاکید بر سلامت و ایمنی مواد خوراکی، به اهمیت آن در>سلامت اشاره کرد و خاطر نشان کرد که اهمیت به بحث مواد خوراکی موجب کاهش هزینه های درمانی از جمله کاهش بیماری هایی مانند سرطان می گردد.
در ادامه آقای دکتر زالی ,رئیس نظام پزشکی کشور، آقای دکتر دیناروند، رئیس سازمان غذا و دارو و معاون محترم وزیر، آقای دکتر پیوندی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص اهمیت غذا مطالبی را ارائه نمودند.
در این مراسم دو شرکت تولیدی محصولات غذایی از استان البرز به خاطر فعالیت های ارزنده آنان در زمینه کنترل چربی و نمک موجود در محصولان خود این نشان را دریافت کردند.
_1.png)